(Poistunut julkaisusta)

Kokin RekryKoulutus StaffPoint
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
StaffPoint toteuttaa yhteistyössä Perho Pron ja TE-palveluiden kanssa kokkien RekryKoulutuksen, joka on suunnattu ensisijaisesti ilman ammatillista koulutusta oleville vähintään 18-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille, joiden tavoitteena on kokin ammatissa työskenteleminen.

Koulutuksen toissijaisena kohderyhmänä ovat vähintään 18-vuotiaat työttömät ja työttömyysuhan alaiset alalle suuntaavat ammatinvaihtajat. Hakijoilta edellytetään vahvaa motivaatiota kokin työhön, kiinnostusta palvelualalla työskentelemiseen, keittiötyöskentelyyn soveltuvaa terveyttä, valmiutta käsitellä ja maistaa kaikkia ruoanvalmistamisessa käytettäviä raaka-aineita, valmiutta ajoittain nopeatempoiseen vuorotyöhön sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Kokin RekryKoulutus on työelämälähtöisesti suunniteltu, keittiötyöskentelyn perustaitoihin keskittyvä rekrytoiva koulutus. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutus on kokopäiväistä pääsääntöisesti päivisin tapahtuvaa opiskelua.

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.


Edellytämme sinulta

Vahvaa motivaatiota kokin työhön
Kiinnostusta palvelualalla työskentelemiseen
Keittiötyöskentelyyn soveltuvaa terveyttä
Valmiutta käsitellä ja maistaa kaikkia ruoanvalmistamisessa käytettäviä raaka-aineita
Valmiutta ajoittain nopeatempoiseen vuorotyöhön
Riittävää suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Upean mahdollisuuden uuden työuran alkuun!


Kiinnostuitko?

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· LÄHI- JA VERKKO-OPETUS (11.3.-12.4., 13.5.2019)
- Koulutuksen aloitus, sisältö, ohjeet ja apuvälineet (verkkokampus)
- Kokin työnkuva ja toimialatuntemus
- Keittiön koneet, laitteet ja välineet, ergonomia ja turvallinen työskentely
- Hygieniaosaaminen, testi
- Työyhteisötaidot
- Aamiais-, lounas- ja annosruokien valmistaminen (liha-, kala- ja kasvisruoat, jälkiruoat, erityisruokavaliot)
- Ruoan ja juoman yhdistäminen
- Koulutuksen päätöspäivä

· TYÖPAIKALLA TAPAHTUVA OPPIMINEN (15.4.-12.5.2019)
- StaffPoint Oy:n asiakasyritysten (Antell, HOK, SSP) toimipisteissä

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus > hakusanana koulutuksen numero 682707 > haettavan koulutuksen Tiedot-välilehti) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

TE-toimiston ja kouluttajan edustajat tekevät esivalinnan koulutushakemusten perusteella. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota koulutukseen. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan työnantajan järjestämään valintahaastatteluun. Valintahaastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina Perho Liiketalousopiston tiloissa viikolla 9/2019.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702, sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai sosiaalisesta mediasta www.facebook.com/koulutusneuvontaLISÄTIETOJA

Sami Rantanen, Perho Liiketalousopisto Oy/Perho PRO
sami.rantanen@perho.fi, 040 5959644

Salla Frydrychová, Uudenmaan TE-toimisto koulutusyksikkö
salla.frydrychova@te-toimisto.fi


Lisätietoja

Sanna Helttunen
Kehityspäällikkö
StaffPoint Oy
sanna.helttunen@staffpoint.fi
0207206581