(Poistunut julkaisusta)

Kokille keikkaa, Bistro Manu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Bistro Manun mestarien kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Bistron Manun keittiömestari Janne opastaa sinut mielellään mestarien taitojen äärelle.

KOKILLE olisi nyt KEIKKAA! Olitpa kokeneempi konkeri tai kisälli joka kaipaa mestarien oppiin, hae nyt!


Edellytämme sinulta

asennetta ja halua oppia
perustaidot keittiötyöstä kentältä tai koulunpenkiltä


Tarjoamme sinulle

työtä silloin kun sinulle sopii


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si suosittelijan yhteystietojen kera. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä nykytilanteesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella mahdolliseen haastatteluun. Muistathan liittää hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.

Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa.


Lisätietoja

Johanna Niemonen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15835|| johanna.niemonen@staffpoint.fi