(Poistunut julkaisusta)

Kokiksi Rukalle!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2018

Etsimme päteviä kokkeja Rukan komeille tuntureille.

Kyllä meitäkin kyrsis jos ei oltais Lapissa! Mutta täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Vapaalla heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukaan? Tule töihin tuntureille!

Työntekijänä olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi sekä pyrit aina erinomaiseen laatuun!

Hakijoilta edellytämme:

  • Alan koulutusta
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta alan töistä
  • Pystyt vastuullisesti ylläpitämään valmistamasi ruokatuotteen laatua toimipaikassasi yhteistyössä muun ravintolatiimin kanssa laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti
  • Reipasta asennetta!

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille huolellisesti täytetty hakemus. Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. Katso videolta millaista tuntureissa työskentely on: https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.