(Poistunut julkaisusta)

Kokiksi Rovaniemen talvisesonkiin, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2019
Etsimme KOKKEJA, joilla on rohkeutta lähteä Rovaniemen talvisesonkiin sekä paloa herkullisen ruuanlaittoon.

Tässä on loistava mahdollisuus uraansa aloittavalle tekijälle, joka kaipaa monipuolista työkokemusta Lapin talvisesongista tai alan konkarille jolle talvi Lapissa kuulostaa mielettömältä mahdollisuudelta ja tervetulleelta kokemukselta.


Edellytämme sinulta

Olet kouluttautunut alalle ja hankkinut osaamista työkokemuksella
Olet varma osaamisestasi ja työsi laatutaso ei katoa kiireenkään keskellä
Omaat aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
Sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

Mukavan sesonkityön Rovaniemen talvessa
Tilaisuuden näyttää kykysi ja kehittyä työtehtävissä
Mukavan työn ja tuen tiimiltäsi, joka perehdyttää työhön
Takuutunnit 90-112,5 tuntia/3 viikossa lokakuulta maaliskuulle ja Staffpoint Oy:n henkilöstöedut
Majoittuminen mahdollista järjestää kauttamme
Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme
Mahdollisuuden vuokrata kauttamme kalustetun huoneen / vuodepaikan oleskelun ajaksi


Arvostamme

Iloista ja positiivista asennetta höystettynä alan perustaidoilla


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Lisätietoja

Leea Alakunnas
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 662, vaihde 030 0472 000
leea.alakunnas@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi