Kokiksi ravintola Smörmagasinetiin Hankoon!
Söderbo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen reippaan asenteen omaava kokki, joka taitaa niin a la carten kuin buffetinkin? Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Smörmagasinetiin ja Beach Bar Plagenille ammattitaitoista kokkia kesän ajalle. Töiden aloitus kesäkuusta aina elokuuhun saakka.

Odotamme sinulta:

  • Suomen kielen taitoa, muiden kielien osaaminen iso plussa
  • Alan koulutusta
  • Kokemusta buffeen valmistamisesta ja esillelaitosta
  • Vahvaa kokemusta a la carte -ruokien valmistamisesta ja nostamisesta
  • Ruoanlaiton eri osa-alueiden kattavaa osaamista
  • Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta
  • Halua oppia uutta
  • Intohimoa ruoanlaittoon

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Työtunnit minimissään 90h/3 viikkoon
  • Mahdollisuuden majoitukseen

Alkukesän työntekopaikkana toimii ravintola Smörmagasinet ja loppukesän tulet työskentelemään Beach Bar Plagenin puolella.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Imponen +358 50 464 9186 ja Hilde-Milla Tiikkainen +358 50 3458 261.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340297
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (hilde-milla.tiikkainen (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358 50 3458 261
  • Sijainti: Hanko