Kokiksi oppisopimuksella
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Onko intohimonasi hyvä ruoka ja asiakaspalvelu? Me etsimme sinua tiimiimme Vantaalle oppisopimuskoulutukseen!


Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisissa keittiön työtehtävissä ja suoritat työn ohessa kokin ammattitutkinnon oppisopimuksella. Työssäsi valmistat maistuvia ja terveellisiä lounaita sekä muita herkullisia tarjottavia erilaisiin kokous- ja edustustilaisuuksiin. Kokkina osallistut myös asiakaspalveluun, omavalvontamittauksiin, raaka-ainetilausten tekemiseen, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin, sekä keittiön tilojen ja laitteiden päivittäiseen puhtaanapitoon. Työsi tukena sinulla on ammattitaitoinen tiimi, joka yhdessä esihenkilösi kanssa tukee kouluttautumistasi alan ammattilaiseksi.


Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6–15 välillä, satunnaisesti tilaisuuksien vuoksi myös muut työajat ovat mahdollisia. Tämä työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Oppisopimuskoulutus alkaa sopimuksen mukaan ja henkilökohtainen oppimispolkusi suunnitellaan ennen opintojen aloittamista.


 


Tarjoamme sinulle


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä kokkina aloittaneen Teron urapolusta
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 


Sinulta me toivomme


 • reipas ja motivoitunut asenne uuden oppimiseen ovat ehdottomia edellytyksiä, ne auttavat sinua menestymään tehtävässä ja opinnoissasi
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
 • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
 • aiemman kokemuksen keittiön työtehtävistä tai alan aloitetun koulutuksen katsomme eduksesi

 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ravintolatoimijana olemme yksi Suomen suurista. Panostamme lähiruokaan, minimoimme ruokahävikin – ja loihdimme makuelämyksiä. Meidän ravintolapalveluissamme työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa päivien ja ruokien suunnitteluun.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Koikkalainen, p. 050 472 1541, tiistaina 23.11. klo 9–11 välisenä aikana.


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tai viimeistään 28.11.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot