(Poistunut julkaisusta)

Kokiksi Lapin talvisesonkiin
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Pian on aika siirtää katseet taas ensi talvikauteen 2019-2020. Mietitkö tulevaisuudessa puolen vuoden pyrähdystä toiselle paikkakunnalle? Haluaisitko lisää kokemusta alalta, ehkäpä erilaisesta miljööstä, talvisista Lapin tunturimaisemista?

Etsimme tulevaan talvisesonkiin ympäri Lappia KOKKEJA.

Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista ja moni työkaverikin puhuu äidinkielenään aivan muuta kieltä kuin suomea. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Mitä osaat ja mitä haluaisit osata? Millainen persoona olet ja minkälaiseen tiimiin haluaisit / soveltuisit töihin? Onko ominta alaasi buffetkokin työt vai keskitytkö mieluummin fine diningiin vai löytyykö osaamista kenties aasialaisen keittiön puolelta? Kerro meille taustasi, niin pystymme etsimään sinulle sopivan työpaikan.

Takaamme, että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten tiimityötaidot, tehokkuus ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit että tuoreemmatkin tekijät, sillä meidän tiimissä asenne ratkaisee! Tärkeintä on, että sinulta löytyy rohkeutta ja innovatiivisuutta hypätä kelkkaan mukaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Vaatimuksena työhön suomen ja/tai englannin kielen taito, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi, niin pääsemme paremmin jyvälle osaamisestasi.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy puolestamme. Majoitus on maksullinen kimppa-asunto kävelymatkan päässä työpaikalta (max 2km), kuukausivuokra noin 200-400eur sis kalustetun asunnon, vesi ja sähkö.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan järjestelmän kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.