(Poistunut julkaisusta)

Kokiksi Kilpisjärvelle, Ravintola Kilpis
Kilpistunturi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Ympärivuotisesti palveleva Ravintola Kilpis toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta
ja mukavasta tunnelmasta upeissa maisemissa!

Sijaitsemme keskellä Kilpisjärven kylää retkeilyreittien ja päätien läheisyydessä. Talvella pihalle pääsee myös moottorikelkoilla ja hiihtoladulta on helppo ja nopea poiketa nauttimaan ravintolan tarjonnasta. Ravintolan ikkunoista ja terassilta avautuvat upeat maisemat kohti Saana-tunturia sekä Norjaa ja Ruotsia.

Haemme rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavaa KOKKIA tulevaan kevät- ja kesäsesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu a la carte taitoinen osaaja. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita luonnon raaka-aineita. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus .

Työtunteja vähintään 90h/3vkoon.

Maksullinen kimppa-asuminen Kilpisjärvellä työpaikan läheisyydessä järjestyy (vuokra 325eur/kk). Työn aloitus pääisiäisen jälkeen ja aina syyskuun loppuun saakka. Mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!