(Poistunut julkaisusta)

Kokiksi Kemijärven Attendo Vanamoon
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Me emme pelkää makua!

Etsimme Kemijärven Attendo Vanamon hoivakotiin vakituiseen työsuhteeseen suomenkielistä KOKKIA. Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Laitosruoan aika on ohi!

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, etuja eri liikuntakeskuksiin ja etuja Fennian vakuutuksista. Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Työtehtäviin kuuluu ruoan valmistus n. 60+15 hengelle, tavaroiden tilausta ja vastaanottoa sekä keittiön siisteyteen liittyvät tehtävät. Työtehtävät hoidetaan täysin itsenäisesti.

Tarjolla on vakituinen päivätyö viihtyisässä työympäristössä! Toivottu töiden aloitus on 15.4.2019. Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES palkkaryhmä G 14 B.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin aamusta klo 8 eteenpäin. Viikonloppuisin hoitajat/avustavat työntekijät pitävät huolen asukkaista. Pitkinä arkipyhinä mahdollista olla työvuoroja.

Alustava haastattelu tehtävään järjestetään paikan päällä hoivakoti Vanamossa ke 27.3. klo 12 eteenpäin.

Hyvä ruoka on hyvää makua! Ja jos sinulla on hyvä maku, hae tätä paikkaa!

Hoivakodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. 300 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Kokin koulutus, Vanhustyö