(Poistunut julkaisusta)

Kokenutta rakennusmiestä Pudasjärvelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Osaava rakennusmies Pudasjärvelle

Nonnii, se alkaa pikku hiljaa lehdet putoilla puista ja syystuuli huokuu tulevaa talvea. Luonto alkaa valmistautua levolle, mutta meillä Värväämöllä töitä riittää. Nyt olisi Pudasjärvelle etsinnässä RAKENNUSMIES uudistyömaalle. Kohde on julkinen rakennus, jossa pääsee tekemään monipuolisesti rakennusmiehen työtehtäviä.

Odotamme sinulta alan kokekemusta rakennusmiehen hommista muutaman vuoden verran. Suoriudut siis hyvin tavanomaisista tehtävistä ja työskentelet kohtalaisen omatoimisesti. Tykkäät tehdä töitä ja uskallat vuosienkin päästä kertoa, että olet ollut tekemässä tätä uutta ja modernia rakennusta. Tämä kohde nimittäin näkyy ja säilyy katukuvassa vuosikymmeniä, ellei jopa satoja vuosia eteenpäin. Työt pääsee aloittamaan nopealla aikataululla ja töitä meillä on tiedossa näillä näkymin vuoden loppuun. Jatko katsotaan sen jälkeen.

Mitenkö töihin sitten oikein pääsee ja vielä vuokrafirman kautta? No minäpä kerron vähän meidän tavasta toimia. Me ollaan vuokrafirma, mutta meillä Oulussa kaikki toimiston henkilöstö on raksa-alalla tehnyt töitä ihan oikeasti. Ei siis tarvitse jännittää, kun tulet käymään juttusilla. Kahvit meillä juodaan ja jutellaan, siinä samalla kirjataan osaamiset ylös. Me ei oikein osata pukeutua ravattiin, eikä pikkutakkeihin, mutta jos sinä tykkäät niihin pukeutua, niin meille se on ihan ok. Jutustelun jälkeen sovitaan aika, mihin mennessä ilmotellaan jatkosta, jos yhteistyötä voidaan alkaa tekemään. Tässä välissä me kysellään vähän palautetta edellisiltä työnantajiltasi, mikäli se sinulle passaa. Jos osaaminen ja asenne sopii työpaikkaan, niin sovitaan pikaisesti töiden aloitus työmaalle ja varusteiden haku/perehdytys toimistollemme. Siitäpä hommat lähtee liikkeelle. Jatkossa toimiston porukka jeesaa minkä osaa kaikessa missä pystyy ja sinun osuus on tehdä työtä työmaalla. Työmaalla sinua ohjaa työmaanjohto ja me touhutaan taustalla tukena. Värväämön edut sinulla on käytössäsi heti kun työt alkavat. Meille työntekijät ovat kaiken keskiössä.

Yhteydessä tästä paikasta voit olla soittamalla Johannalle 050 3592 999 tai sähköpostilla johanna@varvaamo.fi. Voit hakea myös hakulomakkeen kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä aina nopealla aikataululla, mikäli osaaminen osuu haettavaan työpaikkailmoitukseen.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pudasjärvi

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan aluksi pari kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.