(Poistunut julkaisusta)

Kokenut yritysvastuun asiantuntija, Riskienhallintapalvelut
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Etsimme kokenutta asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen koordinoimaan yritysvastuun varmennustoimeksiantoja. Tehtäviisi yritysvastuun asiantuntijana kuuluvat yritysvastuun varmennustoimeksiantojen koordinointi, varmennustiimien johtaminen, laadunvarmistus sekä asiakassuhteiden ylläpito. Olet keskeisessä roolissa yritysvastuupalvelujen raportointi- ja varmennustoimeksiantojen kehittämisessä yhteistyössä varmennuspalvelujemme ja kansainvälisen verkostomme asiantuntijoiden kanssa.

PwC on ollut Suomessa arvostettu yritysvastuun ja vastuullisen liiketoiminnan uranuurtaja ja osaaja jo yli vuosikymmenen ajan. Jatkuva uudistuminen ja työhön sydämellä heittäytyminen ovat olleet tavaramerkkejämme ja tuoneet meille laajan asiakaskunnan. Tarjoamme yritysvastuun, vastuullisen sijoittamisen ja ilmastonmuutoksen hallintaan liittyviä palveluja yrityksille, sijoittajille ja muille yhteisöille.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa akateemista loppututkintoa (esim. KTM tai DI).
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta yritysvastuun, riskienhallinnan tai tilintarkastuksen asiantuntijatehtävistä.
  • Aiempaa kokemusta varmennus- ja/tai tilintarkastuspalveluista, erityisesti muiden kuin taloudellisten tietojen varmentamisesta (ISAE 3000).
  • Aiempaa kokemusta myynti- ja/tai esimiestehtävistä asiantuntijatehtävissä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (sekä suullinen että kirjallinen).

Osaat koordinoida muiden kuin taloudellisen tiedon raportointiin ja varmentamiseen liittyviä toimeksiantoja ja tunnet keskeiset tähän liittyvät raportointiviitekehykset. Yritysvastuun asiantuntijana tunnistat yritysvastuun liiketoiminnalle luomat lisäarvon paikat ja pystyt kommunikoimaan tästä vakuuttavasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Tarjoamme loistavan paikan vastuullisen sijoittamisen ja yritysvastuun vaativiin asiantuntijatehtäviin. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Lisäksi PwC-ketjun koulutusohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 11.8.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa elokuussa Jussi Nokkala, Sustainability & Climate Change Leader, puh. 050 354 83 81 5.8. 13-15 ja 9.8. 10.30-12.