(Poistunut julkaisusta)

Kokenut ympäristötekninen valvoja
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

FCG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita pilaantuneisiin alueisiin liittyvässä konsultoinnissa. Ammattitaitoinen henkilöstömme tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita ympäristöteknisiä ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, kaupungit, alueelliset ympäristökeskukset, yksityiset henkilöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, rakennusliikkeet, urakoitsijat, teollisuusyritykset ja öljy-yhtiöt.

FCG:n ympäristön kunnostus ja riskienhallinta -toimiala vahvistaa asiantuntijajoukkoaan. Haemme Helsinkiin kokenutta ympäristöteknistä valvojaa pilaantuneiden maiden hankkeisiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävä koostuu pääasiassa työmaavalvontatehtävistä. Lisäksi tehtäviin voi kuulua ympäristöteknisiä tutkimuksia. 

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä pilaantuneiden maiden kunnostushankkeiden parissa sekä asiantuntevan työyhteisön tuen ja kilpailukyiset edut. 

Vaatimukset

  • kokemus valvontatehtävistä kahden vuoden ajalta, pidempi kokemus ja/tai kokemus laaja-alaisten kunnostushankkeiden osalta katsotaan eduksi
  • B-ajokortti
  • hyvä suomen kielen taito, myös kirjoitustaito
  • soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reippautta, aktiivista päätöksentekokykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Et kaihda tiukkojakaan tilanteita ja otat mielellään haasteita vastaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.–26.2. projektijohtaja Maarit Korhonen, puh. 044 341 6356.

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella viimeistään 26.2.2019. Rekrytointi tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.