Kokenut vihertyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle. Nautitko vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä ulkoilmassa? Hae siis meille! Työt alkavat pikaisesti ja jatkuvat alustavan aikataulun mukaan loka-marraskuulle.

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu viheralueiden hoitotöitä, kuten esimerkiksi kitkentää, siimausta, nurmikonleikkuuta sekä viheralueiden kastelua. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Edellytämme hakijalta:
Edellytämme hakijalta aiempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen ja viheralueiden hoitoon liittyvistä työtehtävistä. Toivomme innostunutta ja säänkestävää asennetta sekä itsenäistä ja ahkeraa työotetta. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tärkeää. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan työn, joka alkaa pikaisesti! Palkkaus määräytyy Infra-alan TES:n ja kokemuksesi mukaisesti. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Välittävä ja sydämellinen HR-tiimimme on aina työsi tukena. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisesti, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384899
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa