(Poistunut julkaisusta)

Kokenut väylävalvoja
Sweco PM

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Turkuun

RAKENNUSTYÖN VALVOJAA INFRA- JA TEOLLISUUSKOHTEISIIN

ensimmäisessä projektissasi toimit Turun kehätiehankkeen väylävalvojana ja teet yhteistyötä rakennuttajan, urakoitsijoiden, sidosryhmien ja Swecon asiantuntevan projektiryhmän kanssa. Pääset pilottiprojektin kautta mukaan uusien toimintatapojen ja menetelmien kehittämiseen.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.
 
Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on aiempaa kokemusta suurista väylähankkeista vastaavassa roolissa. Olet koulutukseltasi DI tai RI. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, toimit kehittämismyönteisesti ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävistä antavat
aluepäällikkö Antti Heikkilä, antti.heikkila@sweco.fi tai puh. 040 6747616 ja
yksikönjohtaja Tom Eriksson, tom.eriksson@sweco.fi tai puh. 0500 263 150

Hakuaika päättyy 12.11.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat.