(Poistunut julkaisusta)

Kokenut vastuullisen sijoittamisen asiantuntija, Yritysvastuupalvelut
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Etsimme ESG-liiketoiminnan ja vastuullisen sijoittamisen johtavaa asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan yritysvastuupalveluiden tiimiämme Helsinkiin. Tehtäviisi kuuluu ESG- ja vastuullisen sijoittamisen palveluidemme kehittäminen yhteistyössä yritysvastuun, rahoitusalan ja yritysjärjestelyiden asiantuntijoidemme kanssa. Toimit ESG-palveluiden johtavana asiantuntijana koordinoiden palveluiden myyntiä, tuotekehitystä ja asiakassuhteita.

PwC on ollut Suomessa arvostettu yritysvastuun ja vastuullisen liiketoiminnan uranuurtaja ja osaaja jo yli vuosikymmenen ajan. Jatkuva uudistuminen ja työhön sydämellä heittäytyminen ovat olleet tavaramerkkejämme ja tuoneet meille laajan asiakaskunnan. Tarjoamme yritysvastuun, vastuullisen sijoittamisen ja ilmastonmuutoksen hallintaan liittyviä palveluja yrityksille, sijoittajille ja muille yhteisöille.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa akateemista loppututkintoa
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta myynti- ja/tai esimiestehtävistä rahoitusalalla tai asiantuntijapalvelutehtävissä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (sekä suullinen että kirjallinen).

ESG-asiantuntijana ymmärrät ESG-asioiden merkityksen yrityksen arvonmuodostuksessa ja osaa toimia yritysten neuvonantajana vastuullisen sijoittamisen kysymyksissä portfolioyhtiöiden analyyseista, ESG-kriteeristön rakentamisesta, sijoittajien ESG-odotuksiin vastaamisesta, yritysvastuun soveltamisesta yritysjärjestelyissä tai DD-analyyseista, aina integraatioon asti. Tunnet IPO:t ja exitit, pääomasijoittamisen ja LP:n näkökulman. ESG-asiantuntijana tunnistat yritysvastuun liiketoiminnalle luomat lisäarvon paikat ja pystyt kommunikoimaan tästä vakuuttavasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Tarjoamme loistavan paikan vastuullisen sijoittamisen ja yritysvastuun vaativiin asiantuntijatehtäviin. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Lisäksi PwC-ketjun koulutusohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 11.8.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jussi Nokkala, Sustainability & Climate Change Leader, puh. 050 354 83 81 5.8. 13-15 ja 9.8. 10.30-12.