(Poistunut julkaisusta)

Kokenut varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli tuhat henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47% edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme kokenutta varastotyöntekijää KERAVALLE! Asiakkaamme toimii elintarvikealalla ja kyseessä on vakituinen, pitkäaikainen työsuhde!

Hakemallamme henkilöllä on useamman vuoden kokemus varastotyöstä sekä trukilla ajotaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi kuten myös työturvakortti.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät myös tiimityössä. Et pelkää fyysistä työtä ja tarvittaessa olet valmis myös joustamaan työvuoroissavuorossa.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi ja CV:n pikimmiten kotisivujemme kautta!

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi