(Poistunut julkaisusta)

Kokenut varastotyöntekijä Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Etsimme asiakkaallemme trukinajotaitoista varastotyöntekijää määräaikaiseen työhön. Työaika sijoittuu arkeen ja päivävuoroon, ja työ alkaa helmikuun alussa. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme sinulta hyvää trukinajotaitoa (vastapaino, työntömasto, lavansiirtovaunu) sekä aiempaa kokemusta varastotyöstä. Reipas asenne ja hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä työssäsi toimit kiinteässä yhteistyössä varaston muun tiimin kanssa. Kansainvälisessä organisaatiossa englannin kielen hallitseminen on tärkeässä roolissa. Toivomme, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja olet valmis oppimaan uutta. Työturvallisuuskortti ja trukkikortti lasketaan eduksi, mutta ne voidaan myös kouluttaa tarpeen mukaan. Arvostamme SAP-tuntemusta.

Tehtäviisi kuuluu trukin ajoa, pakkausta, lähtevän tavaran kontitusta sekä muita varastotöitä tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mukavaan päivätyöhön ammattitaitoisessa ja sitoutuneessa tiimissä. Työtunnit voivat vaihdella viikoittain työn määrästä riippuen, ja olemme kiinnostuneita myös hakijoista, jotka etsivät osapäivätyötä. Tehtävään valitulta henkilöltä pyydetään huumausainetestiä koskeva todistus.

Hae tehtävää 31.1.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa HR-konsultti Maarit Jolla, 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.