(Poistunut julkaisusta)

KOKENUT TYÖOIKEUSJURISTI
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Maailma muuttuu, ja niin muuttuvat myös odotukset asianajotoimistoille. Haluamme Castrén & Snellmanilla ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita ja toimia heidän keskustelukumppaneinaan ja avustajinaan erilaisissa muutostilanteissa. Siksi haemme asiantuntijoita, joilla on perinteisten lakimiestaitojen lisäksi kipinää tehdä töitä tämän tavoitteen eteen sekä into oppia uutta.

Onko sinussa kipinää? Jo usean vuoden ajan kansainvälisissä asiakastutkimuksissa Suomen johtavaksi työoikeusryhmäksi rankattu työoikeustiimimme etsii nyt

 KOKENUTTA TYÖOIKEUSJURISTIA

Juristinamme toimit asiantuntijatehtävissä monipuolisten työoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken kokoisia yrityksiä kasvuyhtiöistä kotimaisiin ja kansainvälisiin suuryrityksiin. Neuvomme asiakkaitamme arjen moninaisissa työsuhdekysymyksissä sekä haastavissa työsuhdeasioissa erityisesti riidanratkaisussa ja yritysjärjestelyissä.

Työskentelet kiinnostavien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa yhteistyössä alan tunnettujen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme hyvän ja mutkattoman työilmapiirin, erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä kannattavan yrityksen edut. Voit laajentaa osaamistasi myös jollain muulla yritysjuridiikan alueella mielenkiintosi mukaan.

Sinulla on OTK- tai OTM-tutkinnon suorittamisen jälkeen useamman vuoden työkokemus työoikeudellisista asiantuntijatehtävistä ja mielellään myös riidanratkaisusta. Hallitset englannin työkielenä erinomaisesti. Tuomioistuinharjoittelusta ja rikosoikeuden osaamisesta on työssäsi hyötyä. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja pitkäjänteisesti.

Lue lisää työoikeuspalveluistamme osoitteessa http://www.castren.fi/fi/palvelut/tyooikeus/

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3.2018.

Lisätietoja saat työoikeustiimin osakkailta Outi Tähtiseltä (puhelin 020 7765 277, sähköposti outi.tahtinen@castren.fi ) tai Tomi Kemppaiselta (puhelin 020 7765 222, sähköposti tomi.kemppainen@castren.fi).