(Poistunut julkaisusta)

Kokenut tuotantotyöntekijä Tornioon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Oletko kenties lomautettuna tai onko sinulla muuten vain ajatuksissa työpaikanvaihto? Haluatko ottaa vastaan uusia haasteita vai oletko tuotantotyön kokenut konkari?
Me haemme nyt asiakkaallemme pitkäaikaista työntekijää tuotantotyöhön Tornioon. Työnkuva koostuu puisten kuormalavojen valmistuksesta sekä tuotantolaitteiden huolto- ja valvontatyöstä.

Työtä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa, mutta sinulla tulee olla valmiudet työskennellä myös 3-vuorotyössä. Työt alkavat sovitusti kesäkuun aikana ja tarkoituksenamme on löytää henkilö, joka työllistyisi vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalle.

Edellytämme sinulta:
- aikaisempaa työkokemusta tuotannontyöstä
- tuotantolaitteiden tuntemusta ja kykyä tehdä myös pienimuotoisia huoltotöitä.
- hyvää fyysistä kuntoa
- työturvallisuuskorttia
- rauhallista ja turvallista työotetta
- hyvää suomen kielen taitoa

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian! Liitä työhakemukseen mukaan myös työhistoriasi sekä voimassa olevat kortit. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mari Lahtinen / 050 444 4494 / mari.lahtinen@sihti.fi
Anna Paloniemi / 050 444 4421 / anna.paloniemi@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!