(Poistunut julkaisusta)

Kokenut tuhoeläinteknikko
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Asiakkaamme Tuhoeläinhallinta Delecon Oy on kotimainen nopeasti kasvava tuhoeläinhallintaan ja -torjuntaan erikoistunut yritys. Etsimme nyt vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle kokenutta tuhoeläinteknikkoa.

Työtehtävät:
Työhösi kuuluu monipuoliset tuhoeläinten torjuntatehtävät sekä tarkastukset yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa. Päivittäinen työ muodostuu itsenäisesti aikataulutetuista käynneistä asiakkailla. Satunnaisesti työssä voi olla lyhyitä kotimaan työmatkoja.

Mitä toivomme sinulta?
Etsimme meidän porukkaamme sopivaa henkilöä, jolla on työnteon asenne kohdallaan ja kohtaat asiakkaat arvostavasti ja taidolla. Sinulla tulisi eräänlaista pelisilmää asiakkaiden parissa toimiessa heille vaikeissa asioissa ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä tarvitaan ammattiosaamisen lisäksi ongelmanratkaisukykyä, organisointitaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Lisäksi sinulla tulisi olla kohtalaiset IT-taidot (s-posti ja Office) sekä työauton ajamiseen tarvittava B-ajokortti.

Mitä tarjoamme sinulle?
Me tarjoamme sinulle puolestamme hyvän työpaikan nuorekkaassa yrityksessä, jossa ei tarvitse pokkuroida. Meiltä saat rennot työkaverit ja itsenäisen työn. Kokeneelle tuhoeläinteknikolle maksamme kilpailukykyisen palkan. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen. Mikäli olet toiselta paikkakunnalta, ja katsomme sinun olevan kuvailemamme huipputyyppi meille, avustamme sinua myös asunnon ja muuton järjestämisessä.

Hakuprosessi
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.workpower.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätiedot HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi.

Avainsanat: rekrytointi, kokopäivätyö, Tampere, liikkuva työ, tuholaistorjuja, tuhoeläinteknikko