(Poistunut julkaisusta)

Kokenut trukkitaitoinen huoltotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko varastotyöntekijä, jolla on vankkaa kokemusta trukeilla ajamisesta ja työkalut pysyvät käsissäsi? Etsitkö itsellesi uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme Keravalla sijaitsevaan kotimaiseen ja alansa johtavaan yritykseen kokenutta varastotyöntekijää pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen.

Sopiva tausta tähän on vastaava työkokemus painavien koneiden ja tuotteiden kuljetuksista trukilla. Lisäksi työhön kuuluu muita varaston sekä huoltohallin työtehtäviä, joten kokemus työkalujen käytöstä on edellytys. Työtä tehdään päivävuorossa, ja työt alkavat syyskuun alussa, mahdollisesti aikaisemminkin. Työhön perehdytetään suomeksi.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta trukilla ajamisesta ja koneiden huoltotöistä
  • Hyvää asennetta ja oppimiskykyä
  • Halukkuutta sitoutua pitkäksi aikaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

  • Päästä työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa työtehtävissä
  • Työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • Työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi meille! Käymme hakemuksia läpi, ja haastattelemme ehdokkaita jo heinäkuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kim Toivoselta (6.7.-21.7.), kim.toivonen@barona.fi ja tämän jälkeen Tommi Puustiselta tommi.puustinen@barona.fi / 050 454 89 48