(Poistunut julkaisusta)

Kokenut trukkikuski Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme monipuoliseen metalli- ja varastoalan työhön motivoitunutta ja kokenutta trukkikuskia!

Asiakkaamme on erikoistunut terästuotteiden ja –palveluiden tarjoamiseen asiakkailleen. Työtä asiakkaalla tehdään kovalla asenteella, kuitenkin rennolla tiimihengellä. Työssä yhdistyy tuotannon metallisahaukset sekä varastotyöt. Nyt haemme heille varsinkin varastotoimintoihin trukkikuskia. Työssä muun muassa sivulastausta ja isojen kappaleiden siirtoa (mm. yli 6 metriä pitkiä metallitankoja) ja edellytämme hakijoilta vastaavasta aiempaa kokemusta. Pääasiallinen työkalu vastapainotrukki. Työssä käytetään myös siltanostureita. Työstä suoriutuminen edellyttää ohjeiden sisäistämistä, turvallista ja vastuullista työskentelyä sekä tarkkuutta. Haemme oma-aloitteista, joukkuehenkistä sekä oppimishaluista työntekijää. Työhön järjestetään kattava perehdytys.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta varasto- tai metallialalta. Tärkeintä aiempi trukkien käyttökokemus. Tiettyä koulutusta työhön ei edellytetä. Metallialan tai varastoalan koulutus katsotaan toki eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen sovitaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa sitoutua työhön. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Kokenut trukkikuski Vantaalle! ”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.03.2018 mennessä.