(Poistunut julkaisusta)

Kokenut tilintarkastuksen asiantuntija (Audit Manager)
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Haluatko kehittyä tilintarkastajan asiantuntijana entisestään? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme vahvistusta seuraavaan rooliin:

Kokenut tilintarkastuksen asiantuntija (Audit Manager)

Laadukas tilintarkastus on Deloitten ydinosaamista ja olemme markkinoilla luotettu tilintarkastusyhteisö. Teknologian merkitys sekä tilintarkastuksessa että asiakkaidemme liiketoiminnassa kasvaa, ja analytiikan sekä robotiikan soveltaminen tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia tilintarkastustyöhön. Deloittella pääset näkemään läheltä tilintarkastusalan kehitystä ja vaikuttamaan siihen innovatiivisilla ratkaisuilla.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn monipuolisen asiakaskunnan parissa. Tilintarkastustyössä lähtökohtanamme on aina ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja liiketoimintaympäristöä. Toimimme läheisesti ja tiiviisti asiakkaidemme kanssa, palvelemme heitä laadukkaalla sekä asiantuntevalla tilintarkastuksella ja neuvomme heitä esimerkiksi kansainvälisen tilinpäätöskäytännön (IAS/IFRS) eri alueilla.

Tuemme asiantuntijoitamme omien vahvuuksien hyödyntämisessä ja panostamme erityisesti palautteen antamiseen sekä coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Asiantuntijoidemme mukaan parasta tilintarkastustyössä Deloittella on yhteistyö ja sparrailu sekä nuorempien että kokeneempien kollegoiden kesken.

Helsingin toimistolla sinua odottaa iso, mutta tiivis tiimi täynnä oman alansa asiantuntijoita. Työ on vaihtelevaa, mikään päivä ei ole samanlainen ja huumori kannattelee läpi kiireisimpienkin jaksojen. Vastuuta ja mahdollisuuksia annetaan mielellään niihin tarttuville, joten työ tarjoaa jatkuvasti tilaisuuksia oman ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

Sinustako uusi deloittelainen?

Etsimme henkilöä, jolla on positiivinen tiimityöskentelyasenne sekä halu päästä näyttämään osaamistaan monipuolisissa asiakasprojekteissa. Lisäksi toivomme sinulla olevan:
  • useamman vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä
  • soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai tradenomi)
  • tavoitteena suorittaa tai jo suoritettuna KHT-tutkinto
  • sujuva suomen- ja englannin kielen osaaminen
  • erinomaiset tiimityö- ja projektinjohtamistaidot; tehtävässä pääset johtamaan omaa tiimiä parhaisiin tuloksiin
Kokeneena tilintarkastajana työskentelet asiantuntijana eri kokoisten asiakkaiden tilintarkastustoimeksiannoissa yhdessä muun tiimin kanssa. Arvostamme sitä, että haluat jakaa osaamistasi myös muille, sillä meillä toimitaan ennen kaikkea yhdessä oppien ja toinen toistamme tukien. Meille kaikille on tärkeää kannustava ja välitön ilmapiiri, tinkimätön asenne sekä vilpitön halu auttaa kollegoja ja asiakkaita.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi täyttämällä hakemus nettisivuillamme viimeistään 5.4.2020 ja liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi. 

Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Jenny Lindvall kertoo sinulle mielellään lisää. Jennyn (puh. +35840 0720 186) tavoitat parhaiten perjantaina 20.3. klo 13-14 tai torstaina 26.3. klo 12-13. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme sähköpostitse rekry@deloitte.fi. Huomioimme koronavirustilanteen mukaiset ohjeistukset rekrytointiprosessin yhteydessä.

Tutustu tilintarkastustyöhön Deloittella ja tapaa tiimiämme YouTubessa. Kurkkaa myös arkeen Deloittella seuraamalla @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.