(Poistunut julkaisusta)

Kokenut tietoliikenneasiantuntija yritysten service deskiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Oletko työskennellyt jo muutaman vuoden tietoliikenneasiantuntijana esimerkiksi WAN-, LAN- ja WLAN-tekniikoiden sekä tietoturvapalveluiden parissa? Haluaisitko päästä laajentamaan osaamistasi edelleen ja toimimaan asiakkaidemme luotettuna asiantuntijana sekä tukemaan omia tiimikavereitasi työssään? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta teknistä palveluasiantuntijaa DNA:n yritysasiakkaiden service deskiin Helsingin Käpylään tai Oulun Myllytulliin.

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Teknisenä palveluasiantuntijana työtehtäväsi koostuvat sekä SLA:n piirissä olevien yritysasiakkaidemme palvelemisesta että myös oman tiimisi tukemisesta muun muassa kouluttamisen, perehdyttämisen ja työtapojen ja -ohjeiden kehittämisen kautta. Service Desk -tiimimme auttaa DNA:n yritysasiakkaita viestintään, dataan, palvelinkeskuksiin ja yritysverkkoihin liittyvien palveluiden ongelmatilanteissa ja muutostarpeissa. Pääset itse ratkaisemaan yli 90 % asiakkaiden ongelmista jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella, ja kokeneena asiantuntijana teet jatkuvasti yhteistyötä myös tekniikan ja palveluiden ammattilaisten kanssa. Asiakastyön lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös jakaa omaa osaamistasi muille tiimin jäsenille ja osallistua esimerkiksi uusien asiakkaiden palveluiden käyttöönottoon. Työskentelet pääosin toimistoaikoina, mutta toivomme valmiutta myös satunnaiseen vuorotyöhön. Etätyöskentely on tietysti myös mahdollista.

What’s in it for you?

Vaikka omaatkin tällaisesta työstä jo kokemusta, uskomme silti, että meillä voit laajentaa osaamistasi edelleen. Monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös muun muassa uusien sertifikaattien suorittamiseen. Saat luonnollisesti itse vaikuttaa siihen, mihin lähdet seuraavaksi syventymään. Sekä monipuoliset palvelumme, että niihin erikoistuneet syväosaajamme tulevat sinulle perusteellisesti tutuiksi, ja tästä tiimistä edetäänkin usein vielä haastavampiin asiantuntijatehtäviin DNA:n sisällä. Pääset nauttimaan myös DNA:n kattavista työsuhde-eduista, mm. laajasta työterveyshuollosta, ja itse palkkauskin on kilpailukykyinen.

Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan DNA:n palvelukseen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Vähintään 2 vuoden työkokemusta asiantuntijaroolista WAN-, LAN- ja WLAN-palveluiden sekä tietoturvapalveluiden parissa – suoritetut sertifikaatit ovat suureksi eduksi!
  • Tietoliikenteeseen painottuvaa tutkintoa ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta
  • Halua jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi entistä paremmaksi
  • Kiinnostusta kehittää myös tiimimme toimintaa yhdessä kollegojesi kanssa
  • Valmiutta työskennellä satunnaisesti myös toimistoaikojen ulkopuolella
  • Kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi

Tässä tehtävässä turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle.

Miksi DNA:lla viihdytään?

DNA:n ammattilaisten keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. DNA:n arvomme nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessa ja työkulttuurissa. DNA tarjoaa myös muita ison talon etuja, vaikkakin tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan.

Voimme myös ylpeänä kertoa, että DNA palkittiin helmikuussa Suomen toiseksi parhaana työpaikkana suurten yritysten sarjassa, joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä, se onnistuu helposti vain tallentamalla CV:si järjestelmäämme! Jos haluat sparrailla siitä, voisiko tämä olla juuri sinulle oikea seuraava steppi urallasi, ota puhelu tai laita sähköposti Saila Karoselle (0503210343 ja saila.karonen@barona.fi).