(Poistunut julkaisusta)

Kokenut teollisuussähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme Vantaalle teknologiateollisuuden asiakkaamme palvelukseen kokenutta sähköasentajaa.

Työtehtäviisi kuuluu tuotekehityslaboratorion laitteiden sähköasennukset, ylläpitotehtävät, komponenttien vaihdot (mekaniikka ja sähkö) ja tuotekehityslaboratorion laitteiston käyttäjien avustaminen, materiaalin ja raaka-aineiden käsittely.

Haemme henkilöä, jolla olisi vahva kokemus sähköpuolen kunnossapito- ja / tai asennustehtävistä, ja joka pystyisi tekemään myös mekaniikkapuolen kunnossapitoa. Koska kyseessä on tuotekehityslaboratorio, luovuus, oma-aloitteisuus ja ratkaisuhakuisuus ovat tarpeen päivittäisessä työssä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät asiakasyrityksemme palveluksessa. Työsuhde on vakituinen ja työaika on kokopäivätyötä ma-pe 37,5 h/viikko. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen: tii.moltsi@rtkpalvelu.fi tai täytä hakemus linkin kautta.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.