(Poistunut julkaisusta)

Kokenut teollisuussähköasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja työkohteita? Toivotko mukavaa työporukkaa ja reilua työilmapiiriä? Luet oikeaa työilmoitusta!

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service etsii nyt kokenutta sähkökunnossapitoasentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työpäiväsi Työssäsi tulet liikkumaan asiakasyrityksemme eri kohteissa tarpeen mukaan, kuitenkin pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden parissa, mm. tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Toivomme sinulta

  • Laaja-alaista kokemusta ja osaamista teollisuuden sähkö- ja automaatiopuolen asennuksista
  • Vahvaa työmotivaatiota ja kiinnostusta alaan
  • Itsenäistä otetta työhön ja halua onnistua vaativissakin tehtävissä
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja ja hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä. 

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti reilun korvauksen työstään ja muut Tokap Servicen tarjoamat edut työntekijöilleen. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Servicellä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja