(Poistunut julkaisusta)

Kokenut teollisuussähköasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja työkohteita? Toivotko mukavaa työporukkaa ja reilua työilmapiiriä? Luet oikeaa työilmoitusta!

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service etsii nyt kokenutta sähkökunnossapitoasentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työnkuvaus Työssäsi tulet liikkumaan asiakasyrityksemme eri kohteissa tarpeen mukaan, kuitenkin pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden parissa, mm. tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

- Laaja-alainen kokemus ja osaaminen teollisuuden sähkö- ja automaatiopuolen asennuksista

- Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun asiakasyrityksen tiloissa

- Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hygieniapassi on eduksi

- Vahva työmotivaatio ja innostus alaan

- Itsenäinen ote työhön ja halu onnistua vaativissakin tehtävissä.

Tarjoamme

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä. 

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Servicellä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja