Kokenut teknisten palveluiden ostaja Porvoon Kilpilahteen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Me Sharperilla etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta teknisten palveluiden ostajaa Porvoon Kilpilahteen.

Tehtävässä toimit osana kunnossapitohankinnoista vastaavaa tiimiä ja vastuullasi on kunnossapitoon liittyvien teknisten palveluiden ostoprosessien läpivienti kokonaisuudessaan tarjouspyynnöstä aina sopimuksen allekirjoittamiseen asti. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat tarjouspyyntöjen valmistelu ja lähettäminen, tarjouskierroksen seuraaminen ja tarjousten vastaanotto, hankintaneuvottelut, sopimusten tekeminen, toimitusten seuraaminen sekä toimittajahallinta. Teet tiivistä yhteistyötä paitsi toimittajien myös erilaisten sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Vähintään parin vuoden kokemusta teknisistä palveluhankinnoista
  • Aiempaa kokemusta hankinta- ja urakkaneuvotteluista
  • Itseohjautuvaa ja proaktiivista työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen tehtävän voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ainutlaatuisessa työympäristössä Porvoon Kilpilahdessa. Tehtävässä pääset kehittämään omaa hankintoihin liittyvää asiantuntijuuttasi dynaamisessa ja hektisessä ympäristössä. Tueksesi saat asiantuntevan tiimin, jossa on vahvaa hankintaosaamista.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, käy jättämässä meille ansioluettelosi hakulinkin kautta viimeistään 17.2.2020. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan aikana, joten olethan nopea! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.

Lisätietoa Sharperista


Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot