(Poistunut julkaisusta)

Kokenut & tavoitteellinen asiakkuusjohtaja
Era Content

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Oletko asiakkuuksien hoidon ja markkinoinnin kokenut osaaja? Osaatko yhdistää asiakkaiden tarpeet, kerronnan keinot ja eri kanavien mahdollisuudet? Innostutko uuden luomisesta, strategisesta kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä? Palkitseeko asiakkaiden onnistuminen sinua?

Jos vastasit näihin kysymyksiin KYLLÄ!, hae meille Eraan töihin. Asiakkuusjohtajana vastaat nimettyjen asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta.

Olemme asiakkaidemme sisältö-, viestintä- ja markkinointikumppani. Kasvava asiakaskuntamme ulottuu pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään.

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelemme tiimeissä. Työparinasi on kokenut sisältöjohtaja ja tukenasi muut asiakasvastaavamme, design directorimme, digistrategimme sekä sisältödeskimme taitavat tekijät.

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia – tuore suositteluarvosanamme on 9,4/10. Voit tutustua monipuoliseen työhömme ja sen tuloksiin tästä.

Lue tästä eralaisten ajatuksia meillä työskentelystä

Jos haluat kuulla lisää, soita toimitusjohtaja Eero Anhavalle numeroon 040 530 4895 7.10. klo 15–16 tai 8.10. klo 15–16. Lähetä hakemuksesi viimeistään torstaina 15.10. osoitteeseen rekry(a)eracontent.com