(Poistunut julkaisusta)

Kokenut taloushallinnon asiantuntija
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 135 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme.

Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia, johon kuuluvat myös yritysjärjestelyiden asiantuntija Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

Etsimme nyt Tampereelle

KOKENUTTA TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

toimimaan asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Tampereen talouspalvelutiimissämme

TietoAkselissa tehdään töitä yhdessä, rennossa ilmapiirissä. Taloushallinnon asiantuntijana olet tärkeässä roolissa organisaatiomme ja asiakkaidesi hyvinvoinnin ja asiakaskokemuksen toteutumisessa. Tuotat asiakkaillemme ajantasaista raportointia, hoidat kuukausittaiset kirjanpidot sekä vuosittaiset tilinpäätöksen- ja verotuksen työt Jokainen asiakas on yksilö. Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kuten aktiivista kuuntelemista ja palautetta, sosiaalista tukea sekä konsultointi- ja neuvottelutaitoja.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva kokemus taloushallinnosta, KLT-tutkinto katsotaan eduksi. Myös aiempi kokemus tilitoimistosta katsotaan eduksi. Käytämme Tikon-, Procountor- ja Lemonsoft-ohjelmistoja, niiden tuntemus on työssä eduksi. Ei kumminkaan huolta, jos osaaminen juuri näistä ohjelmistoista puuttuu. Kattava perehdytysohjelmamme huolehtii osaamisesi tarvittavalle tasolle.

Toimipaikkasi on Tampereen keskustassa Hallituskadulla, jossa sinua odottaa yli 10 uutta työkaveria.

Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa missä saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille! Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa 28.9.2018 sekä 5.10.2018 klo 13.00-14.00 välisenä aikana palvelupäällikkö Jaana Mattila, jaana.mattila@tietoakseli.fi, +358 10 3472 431