(Poistunut julkaisusta)

Kokenut suunnittelija, tie-, katu- ja aluesuunnitteluun, Itä- ja Pohjois-Suomi
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kokeneita tie-, katu- ja aluesuunnittelijoita Itä- ja Pohjois-Suomen infrasuunnitteluyksikköön.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Suunnittelijana pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on juuri alkanut Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Suunnittelijana vastaat projektien laadukkaasta toteuttamisesta monipuolisessa infran tehtäväkentässä, joihin kuuluvat myös ST ja Alianssi-projektit. Toimit asiakasrajapinnassa tuottaen asiakkaillesi lisäarvoa asiantuntemuksellasi ja teet tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien välillä. Lähimpinä kollegoinasi sinulla on kovan luokan asiantuntijoita, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhön mutta välittävä ja tiivis yhteishenki. Olet myös yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittämässä infra alalla teknillisesti edistyksellisempää ja räätälöidyimpiä infrasuunnittelupalveluja sekä siten toimivaa Suomea meille kaikille infran käyttäjille.

Destian infrasuunnitteluyksikössä pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella. Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi näistä muutamasta vaihtoehdosta (esim. Kuopio, Jyväskylä tai Oulu). Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä kokemusta infrasuunnittelun suunnittelijan tai pääsuunnittelijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset itsenäisen työskentelyotteen. 

Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jonka taipumuksiin ja tapoihin tehdä töitä kuuluvat järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja tulosorientoitunut toimintatapa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Pekka Karhinen, +358405576170 ja pekka.karhinen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: 41750 Suomi