(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sisäisen viestinnän asiantuntija
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme kokenutta sisäisen viestinnän asiantuntijaa eloisaan 8 hengen viestintä- ja markkinointitiimiimme Helsingin Ruoholahteen. Tehtävä on määräaikainen kaksivuotisen opintovapaan sijaisuus.

Viestintä- ja markkinointitiimimme tukee yrityksemme liiketoimintaa, brändiä ja yrityskulttuuria sisäisen ja ulkoisen yritys- ja markkinointiviestinnän avulla. Tehtävässäsi vastaat PwC Suomen sisäisestä viestinnästä, jossa tehtävät painottuvat sisäisen viestinnän ja sen kanavien kehittämiseen, strategia-, muutos- ja projektiviestintään, johdon viestinnän tukemiseen ja sparraamiseen sekä sisäisen viestinnän kanavien ja sisällön ylläpitämiseen ja koordinoimiseen. Tuet työlläsi vahvasti yrityskulttuuriamme ja yhtenäistä sisäistä työnantajakuvaa.

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtäväsi liiketoiminnan tukena on tärkeä ja sitä arvostetaan. Saat vastuuta ja vapautta, loistavat tiimikaverit ja tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi kuin globaalilta PwC-ketjulta. Tiimissämme nauru on herkässä ja yrityksemme arvoista erityisesti Välitä ja Tee yhteistyötä näkyvät arjessa. Meille henkilöstö on ykkönen ja työsuhde-edut esimerkiksi liikuntaan ja työterveydenhuoltoon liittyen ovat erinomaiset. Vuonna 2019 meidät valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus yritysviestinnän tehtävistä suuressa tai keskisuuressa yrityksessä. Viestintätoimistokokemus katsotaan eduksi.
  • Omaat kokemusta muutosviestinnästä ja -johtamisesta.
  • Tunnet intranet-alustoja ja ymmärrät modernin intranetin tominnallisuuksia ja vaatimuksia.
  • Olet sujuvakynäinen ja oikeakielinen sisällöntuottaja niin suomeksi kuin englanniksi.

Olet palveluhenkinen, positiivinen ja joustava tuumasta toimeen -tyyppi, jolle arvojemme mukainen toiminta on luontevaa. Toimit sisäisenä viestinnän konsulttina ja käyt sujuvaa vuoropuhelua liiketoimintayksiköiden kanssa. Ymmärrät, miten viestinnän keinoin voidaan tukea liiketoimintaa ja yrityskulttuuria.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 25.8.2020. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Liitä myös hakemukseesi linkki videoon, jolla kerrot lyhyesti, miksi olisit paras osaaja tiimiimme. Voit toteuttaa videon haluamallasi työkalulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa brändi- ja viestintäjohtaja Kaisa Heikkinen, puh. 020 787 7906, soittoajat:
ti 11.8. klo 14-15
ke 19.8. klo 10-11
pe 21.8. klo 11-12