(Poistunut julkaisusta)

Kokenut siltasuunnittelija
WSP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme kokenutta siltasuunnittelijaa WSP Oulun Siltayksikköön.

Tarjoamme siltojen ja taitorakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelua laaja-alaisesti alkaen esisuunnittelusta aina rakennussuunnitteluun.  Teemme suunnittelua kaiken kokoisiin siltakohteisiin kuten rata-, maantie-, vesistö- ja kevyen liikenteen siltoihin. Parhaiten osaamisemme tulee punnituksi vaativissa siltakohteissa. Sillansuunnittelun erikoistumisalojamme ovat jännitetyt sillat, liittopalkkisillat ja vinoköysisillat. Palvelumme kattavat koko siltahankkeen elinkaaren alustavasta luonnossuunnittelusta aina sillan purkusuunnitelmaan asti.

Erityisenä WSP:n vahvuutena on kansainvälinen osaaminen siltasuunnittelussa. Olemme olleet mukana yli 20 siltahankkeessa eri puolilla maailmaa.

Tehtävässä suunnittelet itsenäisesti siltoja ja muita taitorakenteita. Sinua odottavat monipuoliset hankkeet yksittäisistä siltakohteista valtakunnan suurimpiin väylä- ja kaupunkikehityshankkeisiin.

Odotamme sinulta diplomi-insinöörin tai insinöörin rakenneteknistä koulutusta sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta taitorakenteiden suunnittelusta. Vaativan- tai poikkeuksellisen vaativan betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja yhdessä WSP:n monialaisten asiantuntijoiden kanssa.

Lähetä hakemuksesi 28.9.2020 mennessä  tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Jussi Pinolaan p. 040 522 6533 jussi.pinola@wsp.com