(Poistunut julkaisusta)

Kokenut siltasuunnittelija, Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haluamme löytää sinusta jo jonkin verran kokemusta olevan rakennesuunnittelijan siltatekniikan ryhmäämme.  Tarvitsemme haasteellisiin projekteihimme osaajia, vahvistuksia ja tulevaisuuden tekijöitä. Varmasti pääset monipuolisesti kehittämään ja käyttämään osaamistasi, kun tartumme yhdessä mielellämme koko ajan uusiin haasteisiin.    

Tehtävänkuvaan kuuluvat osaamisesi mukaan rakennesuunnitteluun liittyvät suunnittelutehtävät sekä suurissa että pienemmissä infra-alan hankkeissa.  Myös asiantuntijatehtävissä haluaisimme sinua hyödyntää.  Jos sinua kiinnostaa kansainvälisyys, sellaisiinkin tehtäviin on mahdollisuus päästä mukaan. Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua todelliseksi siltatekniikan osaajaksi. Eurokoodit ja rakennetekniikka ovat sinulle tuttuja.  Työkalupakkiisi kuuluu ehkä sellaisia taitoja kuten laskentaohjelmat, mallintaminen, suunnittelijapätevyydet, asiakaslähtöinen toimintatapa ja verkostoitumistaidot. Ja jos ei vielä kuulu, tavoittelet niitä kanssamme lähitulevaisuudessasi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset laajentamaan omaa rakenneteknistä osaamistasi.  Työsi tueksi saat motivoituneen sekä osaavan organisaation ja hyviä työkavereita.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri puh. 040 862 1373  tai sähköpostitse janne.wuorenjuuri@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.