(Poistunut julkaisusta)

Kokenut siivooja Ruskeasuolle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tuu meidän remmiin mukaan!

 

Hei Sinä rautainen siivouksen ammattilainen! Etsitkö loppuelämän työtä mukavassa työyhteisössä? Onko sinulla jo näyttöä ammatillisesta siivouksesta? Etsimme talliimme nimittäin

 

AMMATTITAITOISTA SIIVOOJAA 

 

asiakaskohteeseemme Helsinkiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee mahtavien kulkuyhtyeksien päässä! Työtehtäviisi kuuluu huolehtia aulatilojen, neuvotteluhuoneiden, työhuoneiden ja sosiaalitilojen ym. siisteydestä, mutta myös laboratorio- ja obduktiotilojen puhtaudesta. Työaika tehtävässä on ma-pe klo 6-14, mutta kohde on suuri ja toisinaan sinulle voi osua vähän myöhäisempikin vuoro - joten olethan luonteeltasi joustava! Palkkasi määräytyy kunkin päivän työtuntien ja tehtävien mukaan - helpommasta työstä maksamme KIPA TES 2 mukaista palkkaa, vaativammasta KIPA TES 3. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

 

Emme suinkaan odota sinulta kilometrin pituista listaa eri koulutuksista, mutta

 

tulet työskentelemään tiloissa, joissa hygieniatason on oltava huippuluokkaa ja siksi odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta siivouksesta, kykyä noudattaa tarkkoja suomenkielisiä ohjeita ja sitoutumista erittäin laadukkaaseen työn jälkeen. Hurtti huumorintaju ja hyvät tiimityötaidot ovat suuri plussa - tässä työyhteisössä toisia autetaan ja nauru raikaa joka päivä. Persoonaltasi olet luotettava, itseohjautuva ja rautahermoinen ammattilainen, joka ei pienistä pelästy!

 

Tarjoamme sinulle 

 

* Jokapäiväistä työtäsi piristävät tiimikaverit ja vauhdittavat kunnolliset, ajanmukaiset työvälineet!

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

 

Oletko valmis aloittamaan työn, jossa viihdyt vuosikausia? Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, odotamme jo hakemustasi!

 

Vai tarvitsetko lisätietoa? Kurkkaa osoitteeseen https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana ja lue tarkemmin L&T:stä työnantajana. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.