(Poistunut julkaisusta)

Kokenut siivooja rakennustyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2020

Arvostamme kokemustasi! Tule tekevään joukkoomme ja aloita työt uusien tuulien parissa!

Kokeneemman rakennussiivoojan työ on pääsääntöisesti rakennustyömaan ylläpitosiivousta sisältäen mm. kulkuväylien puhtaanapitoa, suojauksia ja hiontaa. Hakijoilta toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennussiivouksen maailmasta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia! Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, jonka pelisilmä on jo harjaantunut tehtävien priorisoinnissa. Voit kertoa hakemuksessasi tarkemmin aiemmista työtehtävistäsi, joista voimme jutella lisää videohaastattelun merkeissä!

Työ alkaa sovitusti marraskuun aikana. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti matkakorvauksineen ja tekijän ammattitaitoon perustuen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä helposti lähestyttävän ja osaavan raksatiimin avun työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi verkkosivuillamme! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennusala, siivous, kokoaikainen, Pirkanmaa, Tampere.