Kokenut siivooja rakennustyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Arvostamme kokemustasi! Tule tekevään joukkoon ja aloita syksy uusien tuulien parissa!

Työ on pääsääntöisesti rakennustyömaan ylläpitosiivousta sisältäen mm. kulkuväylien puhtaanapitoa, suojauksia ja hiontaa. Työtehtäväsi mukautuvat myös osaamisesi mukaisesti, ja toivommekin vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennussiivouksen maailmasta! Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, jonka silmä on jo harjaantunut tehtävien priorisoinnissa. Nautit käden jälkesi näkemisestä, ja omalla panoksellasi huolehdit työmaan turvallisuudesta.

Ainoa edellytys onkin voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aiempi kokemus. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi aiemmista työtehtävistäsi, joista voimme jutella lisää videohaastattelun merkeissä! Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Työn aloitus joustavasti lokakuussa.  

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä ammattitaitoisen raksatiivin avun työsuhteeseesi liittyvissä asioissa! Käy kurkistamassa asiakkaidemme ja työntekijöidemme kokemuksia meistä osoitteesta: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Jätä hakemus meille jo tänään alla olevasta linkistä!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennusala, siivous, kokoaikainen, Pirkanmaa, Tampere.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386969
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere