(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Siivooja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Oletko alasi rautainen ammattilainen ja etsit uusia haasteita?


Etsimme kokenutta Siivoojaa Kuopioon osa-aikaiseen työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous Kuopion keskustan tuntumassa. Kohteessa siivotaan yleisiä tiloja, kokoustiloja, toimistoja sekä wc tiloja. Työ on osa-aikainen ja työaika on arkisin 6 – 15 välillä. Työtunteja kertyy 5h/päivässä ja 25h/viikossa mutta halutessasi, lisätunteihin on mahdollisuus. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla toimitilahuoltajan, - tai laitoshuoltajan koulutus ja vähintään 2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalveluhenkisyys on erittäin tärkeää, sillä työtä tehdään asiakkaan läsnä ollessa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Toivomme, että hoidat työsi jämäkästi kokemuksen tuomalla varmuudella etkä hätkähdä pienestä. Olet myös innokas oppimaan uutta etkä pelkää ottaa vastuuta. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS
Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi,  www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –