Kokenut siivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Nautitko fyysisestä työstä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen? oletko alasi rautainen ammattilainen ja etsit uusia haasteita?

Etsimme ammattitaitoista SIIVOOJAA osa- aikaiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä vaativassa virastokohteessa Kouvolassa. Työaika on arkisin klo 08-16 välillä, 6,5h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 32,5h. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme tehtävään kolmen vuoden kokemusta ylläpitosiivouksesta, alan koulutuksen katsomme eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti, olet huolellinen ja pidät tiimityöskentelystä. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa.

Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 18.1.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi 

- ISS on savuton työpaikka
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413389
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Anjalankoski, Koria, Kouvola, Lahti, Lappeenranta