(Poistunut julkaisusta)

Kokenut ServiceNow-konsultti
GuideVision Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

GuideVision on yksi Euroopan johtavista ServiceNow-ratkaisun palveluntarjoajista. Yrityksen motto “Your Vision, Our Guidance ” paketoi ytimekkäästi yrityksen palvelun ja palvelulupauksen. GuideVision tarjoaa asiakkailleen laatua ja menestyksekkäästi toteutuneita IT-visioita konsultoinnin, koulutuksen, implementoinnin ja tukipalvelujen avulla. GuideVision on Service Now Gold Services Partner. Yrityksen vahvuus on ServiceNow-palvelun asiantuntijuudessa ja vahvassa teknisessä osaamisessa.

Haemme nyt Helsinkiin

SOLUTION ARCHITECT ( SERVICENOW)

Haemme henkilöä, joka viihtyy asiakkaalla konsultoimassa ja kehittämässä ratkaisuja, mutta odottaa sormet syyhyten, että pääsee myös itse osallistumaan teknisen toteutuksen rakentamiseen. Tehtävänkuva on laaja ja olet mukana projektin kaikissa vaiheissa myynnintuesta määrittelyyn ja koodauksesta käyttöönottoon. Tehtävässä autat asiakasta löytämään heidän liiketoimintaa parhaiten tukevan teknisen ratkaisun. Tukenasi on Suomen ydintiimin lisäksi 150 ServiceNow asiantuntijaa Euroopassa. Tutustu tarkemmin millaista on työskennellä GuideVisionilla osoitteessa www.joinguidevision.fi.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan tarpeiden määrittely ja analysointi, prosessikonsultointi ja prosessien kehittäminen sekä projektin tavoitteiden asettaminen. Suunnittelet teknisen ratkaisun ja olet tarvittaessa mukana sen koodauksessa, konfiguroinnissa sekä integroinnissa olemassa oleviin ympäristöihin.

Odotamme Sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta ServiceNow-projekteista ja ITSM-työkaluista
  • Viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa, olet tottunut johtamaan workshoppeja ja löytämään ratkaisuja asiakkaan ongelmiin
  • Teknistä taustaa ja ohjelmointiosaamista vähintään yhdellä kielellä (Esim. Java, C#, JavaScript, Python tai Ruby)
  • Hyviä tiimityö ja viestintätaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen osaamista
  • Vahvaa halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan ja rakentamaan Suomen yksikköä. Olet osa ainutlaatuista ja teknisesti pätevää yhteisöä. Meillä saat hyvän palkan ja etujen lisäksi joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet. Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ServiceNow koulutusten ja sertifiointien kautta.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää tai hae tehtävää 15.3.2018 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Ville Saviluoto 040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi.

Edellytykset työnsaannille: ServiceNow, ITSM