(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähkösuunnittelija, Insecon Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020


Insecon Oy on kasvuhakuinen teollisuuden asiakkaisiin keskittynyt kumppaniyritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatioalan elinkaaripalveluita suunnittelusta asennuksiin sekä ennakkohuoltoon ja kunnossapitoon. Toteutamme asiakashankkeemme turvallisesti ja joustavasti sekä tehokkaasti laatunäkökulmat että ympäristö huomioiden. Asiakaskuntamme muodostuu useista teollisuuden toimialoista, kuten energia-, metalli-, kumi-, elintarvike-, prosessi-, koneenrakennus- sekä puunjalostusteollisuudesta. Näiden lisäksi palvelemme julkishallinnon ja kiinteistöalan toimialoja. Meillä on toimipisteet Tampereella ja Nokialla ja työllistämme noin 60 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. 

Lue meistä lisää: www.insecon.fi


Meillä on nyt haussa Tampereen ja/tai Nokian toimipisteeseemme

KOKENUT SÄHKÖSUUNNITTELIJA


vahvistamaan osaavaa suunnittelu- ja projektitiimiämme. Tiimi palvelee monipuolisesti tunnettuja asiakasyrityksiämme mm. seuraavissa kokonaisuuksissa: kokonaisprojektien hallinnan suunnittelusta toteutukseen, teollisuuden ja teollisuuskiinteistöjen sähkö- ja automaatiosuunnittelu, sähkölaitteistojen käytönjohtajuudet, konsultointi- ja neuvontapalvelut sekä teollisuuden energianmittaukset (energiankäytön tehostaminen prosesseissa). Lisäksi tarjoamme mekaniikkasuunnittelua yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

Sähkösuunnittelijana osallistut suunnittelu- ja toteutusprojekteihin ja pääset haastamaan osaamisesi monipuolisissa tehtävissä. Toimenkuvasi rakentuu sähkösuunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä liittyen joko yksittäisiin teollisuuden projekteihin tai pitkäjänteiseen suunnittelu- ja kehittämiskumppanuuteen elinkaaripalveluihin liittyen. Työtehtäviäsi ovat mm. sähkö- ja kaapelointisuunnittelu, maadoitusten ja suojausten suunnittelu, turvapiirisuunnittelu ja pienessä määrin keskussuunnittelu sekä edellisiin liittyen materiaalien ja komponenttien mitoitus ja valinta sekä tarvittava dokumentointi.

Toimit aktiivisessa yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sidosryhmäverkostoosi kuuluvat oman tiimisi lisäksi asiakasyritysten yhteyshenkilöt, Inseconin urakointi-, asennus- ja kunnossapitopalveluiden henkilöstö sekä mahdolliset muut projekteihin ja hankkeisiin osallistuvat tahot. Käytämme sähkösuunnittelussa CADS ja Eplan ohjelmistoja. 

Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta ja vahvaa kokemusta sähköteknisistä suunnittelutehtävistä teollisuuteen liittyen. Sinulla on vahvaa osaamista suunnittelutyövälineistä ja projektien parissa työskentelystä. Teollisuuden ja koneautomaation turvalaitteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Sinulla on hyvät projektityötaidot, luovuutta ja loogista päättelykykyä. Alan nopea kehitys vaatii myös jatkuvaa kykyä ja halua pysyä kehityksessä mukana. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään maineikkaiden asiakkaidemme teollisuusautomaatioympäristöissä osaavan henkilöstömme kanssa yhteistyössä. Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consultingilla Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi 

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=401 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi