(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähköautomaatioasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme nyt Tokap Servicelle ammattitaitoista ja kokenutta sähköautomaatioasentajaa elintarviketeollisuuteen Uudenmaan alueelle. Tokap Service on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille pääosin Uudenmaan alueella. Yrityksellä on tällä hetkellä meneillään vahva kasvu ja tästä syystä tekijöitä kaivataan useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työn kuvaus

Työssäsi tulet liikkumaan asiakasyrityksemme eri kohteissa tarpeen mukaan. Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden parissa, mm. tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työ on kaksivuorotyötä.

Työn edellytykset

Työ edellyttää laaja-alaista kokemusta ja osaamista teollisuuden sähkö- ja automaatiopuolen asennuksista. Nämä pääsevät käyttöön eri toimipisteiden raskaiden teollisuuslaitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä. Työ edellyttääkin sekä itsenäistä otetta työhön että halua onnistua vaativissakin tehtävissä.  Sinulta tulisi löytyä myös silmää kunnossapidon ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Tokap Servicellä arvostetaan erityisesti oppimishalua, vahvaa työmotivaatiota ja rehellisyyttä. Työssä tarvitset sekä voimassa olevan sähkötyöturvakortin että työturvallisuukortin. Lisäksi hygieniapassi katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset käyttämään hankittua osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä ja vaihtelevissa työkohteissa. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja tämä työ sopiikin juuri vaihtelunhaluiselle sähköautomaatiopuolen ammattilaiselle. Osaava asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Lisäksi Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Kiinnostaako Tokap Service työnantajana lisää? Oheisella videolla pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta! Katso video klikkaamalla tästä.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja, kunnossapito