(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähköautomaatioasentaja kunnossapitotehtäviin
Maintpartner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haemme Maintpartner Oy:lle työnsuunnitteluun ja johtoon osallistuvaa sähköautomaatioasentajaa leipomon kunnossapito-/huoltotehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

Työtehtävässä varmistat omalla toiminnallasi leipomon tuotantolaitteiston mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja selvität häiriötilanteita. Pääset haastamaan itseäsi sekä mekaanisten huoltotöiden parissa että sähkövikojen etsinnässä ja korjaamisessa. Osallistuisit myös työnjohdollisiin ja suunnittelutehtäviin. Töitä tehdään pääasiassa 2-vuorossa.

Toivomme hakijalta:

  • sähköalan perustutkintoa
  • aikaisempaa kokemusta asennus-/huoltotehtävistä
  • täsmällisyyttä ja huolellisuutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.
  • Aikaisempi kokemus työnjohdon / työnsuunnittelun tehtävistä katsotaan eduksi

Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työssä käytetään mobiilia työnohjaus- ja raportointijärjestelmää, joten asentajilta vaaditaan kohtalaista IT-järjestelmäosaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työpaikan etuineen, joihin kuuluvat mm. hyvä työterveyshuolto, mahdollisuudet erilaisiin aloite- ja turvallisuusbonuksiin ja huippuhyvä tiimihenki. Pidämme hyvän huolen työntekijöistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Olemme jo pitkään kehittäneet työturvallisuutta, josta meillä pitävät huolen kaikki työntekijämme yhdessä - sinäkin.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö jotain kysyttävää? Voit ottaa vapaasti yhteyttä Baronalta: Jani Sjölund puh, 0504347226