Kokenut sähköasentajaa teollisuus- ja talotekniikkaprojektien kärkitekijäksi, kokoaikainen, Oulu OAT Oy,
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme OAT Oy:lle kokenutta sähköasentajaa teollisuus- ja talotekniikkaprojektien kärkitekijäksi. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen.


OAT Oy:lla kokeneen sähköasentajan roolissa työtehtäviisi kuuluu perus asennustyön lisäksi työsuunnittelu, tarvittavien tarvikkeiden hoitaminen sekä uusien tavaroiden määrittely ja tilaus. Roolissa pääset työskentelemään isoihin teollisuusasiakkuuksiin Pohjois-Suomessa. Työssä painottuu teollisuussähkötyöt, esimerkiksi eri prosessilinjastoihin ja automaatioasennuksiin liittyen. Työssä voi tulla vastaan valaisimien asennuksia, iv-koneita, automaatiolaitteiden kaapelinvetoa, putkittamista ja niin edelleen.


OAT Oy on oululainen, kasvava teollisuuden ja talotekniikan sähkö- ja automaatiopalveluita tarjoava yritys. Yritys työllistää noin 50 sähköalan ammattilaista ja heidän toimialueena on pääasiassa Pohjois-Suomi. OAT perustettiin 90-luvun laman jälkeen kahden alan konkarin voimin vuonna 1992. Yrityksen asema vakiintui pian luotettavana Pohjois-Suomen teollisuuden palvelijana, josta se on edelleen tunnettu. Vuoden 2011 loppupuolella viestikapula vaihdettiin yrityskaupan myötä hieman nuorempien hartioiden varaan. Tänä päivänä OAT tarjoaa entistäkin monipuolisempia palveluita ja mikä parasta, asiakas saa kaikki tarvittavat palvelut yhdeltä luukulta järkevällä hinnalla. Yrityksen tärkein voimavara on energiset, ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset työntekijät, joilta ei mene sormi suuhun hankalassakaan tilanteessa. Kun OAT on töissä, niin asiakas voi keskittyä tärkeämpiin asioihin. Sovitut työt tehdään huolellisesti loppuun asti. Takuuvarmasti.

 

Tehtävässä sinulle tarjolla on

  • vakituinen työpaikka ja mukava työilmapiiri
  • mielenkiintoiset projektit teollisuudessa
  • uudet työkalut ja työvälineet
  • työ, jossa näet haastavienkin asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen 

 

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulla on kokemusta näiden lisäksi sähköalalta jo useampi vuosi. Työssäsi pääset mukaan myös järjestelmien käyttöönottoihin, joten automaatiopuolelta on hyötyä tehtävässä. Mikäli kiinnostuit paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 12.7.2019. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 27 Studentwork Sharperin Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com) ja viikolla 28 Junior Recruitment Manager Melike Karakaya  (040 6560 601) arkisin klo 9-15 tai sähköpostitsemelike.karakaya@studentwork.com).


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370166
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu