Kokenut sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Hei sähköasentaja, onko sinulla kevään työkuviot vielä auki? Jatka lukemista ja ota selvää, mitä meillä olisi tarjota sinulle.

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen kokeneita sähköasentajia vaihteleviin kohteisiin Tampereelle ja sen lähialueille. Kohteet voivat olla sekä uudis- että saneerauskohteita, joista esimerkkeinä uudiskerrostalotyömaat ja koulu- sekä päiväkotisaneeraukset. Tarve asentajille tulee olemaan huhti-toukokuussa 2020 ja hyville tekijöille mahdollisuus pidempään hommaan. 

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on sähköasentajan tutkinnon lisäksi jo rutkasti kokemusta sekä rautaista ammattitaitoa. Sinulta sujuu omatoimisesti mm. seuraavat tehtävät:

-Palohälytinasennukset

-Sähköjen viimeistely

-Kaapelinveto

-Pistorasioiden asennus

-Kylpyhuoneiden termostaatit

-Kiinteistökeskuskytkennät

-Mittaukset

-Lämmönjaon hyllyt

-Ulkovalojen asennus

-ATK-askien kytkentä ja asennus

-Vanhojen sähköjen purku

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Plussaa ovat tulityö-, sähkötyöturvallisuus- sekä ensiapukortti.

Me WorkPowerilla tarjoamme työntekijöillemme luotettavan työnantajan ja palkan maksamme ajallaan. Lisäksi saat käyttöösi laadukkaat, turvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet. 

Haluamme kuulla Sinusta ja osaamisestasi mahdollisimman nopeasti. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja toistaiseksi pidämme ne videopuheluina. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä HR-konsultti Katjalta p. 044 747 5295.

 
"Tahto on se, mikä saa asiat etenemään!"

Avainsanat: sähköasentaja, rakennusala, sähkäri, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot