(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi sähköasennusten rautaista ammattilaista Hyvinkäälle!

Kokeneena ja ammattitaitoisena sähköasentajana tulet toimimaan asennustöihin osallistuvana työnjohtajana. Työpäiviisi kuuluu asennustöiden lisäksi mm. massoittelua ja jonkin verran myös työnjohdollista organisointia. Olet vahvasti mukana nuorempien asentajien opastuksessa ja tietotaitoosi vai turvautua kiperissäkin tilanteissa.

Tarjoamme puolestamme turvallisen ja vakaan työpaikan ja motivoituneen tiimin työpanoksen. Meille työturvallisuus on erittäin tärkeää ja panostammekin laadukkaisiin ja hyviin työkaluihin. Käy lukemassa lisää työcavereistamme: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulta löytyy yli 10 vuoden työkokemusta alalta ja pystytkin ottamaan tarvittavaa vastuuta ja toimimaan nuorempien asentajien tukena ja opastajana. Hyvät eväät tehtävään antaa sähkövoimatekniikan ammattitutkinto tai muu vastaava ammattitutkinto.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja viihdyt vaihtelevissa vuorovaikutustilanteissa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä. Ymmärrät tietoteknisten laitteiden päälle ja pystyt tarvittaessa toimimaan myös tiimin teknisenä tukena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Niko Syrjälä p. 050 327 4154.

Hae tehtävään 18.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.