(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähköasentaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Vahvistamme kiinteistöpalvelun yksikköämme ja haemme nyt 

 

KOKENUTTA SÄHKÖASENTAJAA

 

Uudenmaan alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

 

Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin, sekä hotelleihin. Asiakaskohteissa vastaat osaltasi sähköjärjestelmien ylläpidon aikaisista huolto- ja korjaustöistä sekä jatkuvasta energiatehokkuuden parantamisesta.

 

Vaihtelevien työkohteiden takia ajokortti on välttämätön tässä tehtävässä.

Odotamme sinulta alan ammattikoulutusta ja tarvittavia pätevyyksiä sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet alasi ammattilainen ja se välittyy asiakaslähtöisenä ja laadukkaana työnjälkenä sekä vastuullisena joka päiväisenä kiinteistökohteiden sähköjärjestelmien kehittämisenä.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!