(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähköasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle telealan asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle kokeneita ja sitoutumiskykyisiä sähköasentajia.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia sähkömekaanisia ja -teknisiä teknisiä asennustöitä taajamissa toimisto- ja asuinkohteissa, sekä maastossa mastoissa. Työ on aluksi noin 3 kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa on kuitenkin mahdollisuus, ja tavoite, pitkäaikaiselle jatkolle. Töitä tehdään arkisin ja normaalin päivätyörytmin mukaan. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Hakijalta toivomme rohkeaa ja pelotonta asennetta työntekoa kohtaan. Työympäristön luonteen takia sinulla tulee olla halukkuutta työskennellä ulkotiloissa sekä korkeissa paikoissa, kuten mastoissa. Ammattillinen koulutus, esimerkiksi sähkö- ja/tai tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään ammattitaitoasi alan johtavassa yrityksessä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti, EI Korkeanpaikankammoa, Tietoliikenne- tai sähköalan koulutus