(Poistunut julkaisusta)

Kokenut sähköasentaja työmaasähköistykseen
EL & Site Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haussa nyt Helsingissä sijaitsevaan, pitkäkestoiseen ja vaativaan uudiskohteeseen

KOKENUT SÄHKÖASENTAJA TYÖMAASÄHKÖISTYKSEEN

Vastaat kokonaisvaltaltaisesti toisen nokkamiehen kanssa vaativan työmaan työmaa-aikaisen sähköistyksen ja valaistuksen suunnitelmien mukaisesta asennuksesta, muuntamisesta ja kunnossapidosta koko sen keston ajan (4-5 vuotta).

Toimit tehtävässä ammattitaitoisen, noin viisihenkisen työmaasähköistystiimin toisena vetäjänä, suunnitellen ja delegoiden sen toiminnan mahdollisimman tehokkaaksi.

Tehtävä on teknisesti vaativa ja fyysinen ja siihen valittavalla henkilöllä tuleekin olla vankkaa kokemusta työmaasähköistyksestä ja sähköasentajana toimimisesta vaativissa projekteissa sekä kykyä ja tahtoa ottaa vastuuta ja pysyä annetuissa aikatauluissa. Kommunikoit jatkuvasti projekti-insinöörien ja työmaamestareiden kanssa, jotta työmaan seuraavat vaiheet ja niihin liittyvät tarpeet valaistuksen osalta saadaan ennakoitua ja hoidettua hyvissä ajoin.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään sähköasentajan tutkinto ja kokemusta tiimin johtamisesta sekä väliaikaisen työmaasähköistyksen asentamisesta, muuntamisestan ja ylläpidosta koko ajan muuttuvan työmaan etenemisen mukaisesti. Osaat tulkita työmaasähköistyksen kuvia sekä taulukkoja ja käyttää niitä työvälineinä. Myös viikottainen raportointi kuuluu toimenkuvaan.

Huolehdimme kattavasta perehdytyksestä tehtävään ja myös työmaahan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä alan parhaiden tuotteiden parissa, kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden bonukseen, jonka mittareina käytetään aikataulussa pysymistä sekä muuta asiakastyytyväisyyttä pääurakoitsijan taholta. Lisäksi tarjoamme puhelinedun ja liikuntasetelit.

Tutustu yritykseemme: https://youtu.be/a5qAtb13DG4

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 30.11.2018 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa www.targetheadhunting.fi > työnhakijalle > avoimet työpaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:stä Mikko Nikander P. 050 3386901, mikko.nikander@targetheadhunting.fi