(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Sähköasentaja/ Palveluohjaaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Vahvistamme kiinteistöpalvelun yksikköämme ja haemme  

 

KOKENUTTA SÄHKÖASENTAJAA / palveluohjaajaa

 

Uudenmaan alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin sekä hotelleihin. Asiakaskohteissa vastaat osaltasi sähköjärjestelmien ylläpidon aikaisista huolto- ja korjaustöistä sekä jatkuvasta energiatehokkuuden parantamisesta. Palveluohjaajan roolissa kierrät myös huolto- ja korjauskohteita ja arvioit toiminnan laatua.

Samalla toimit myös pääkaupunkiseudun sähkötöidenjohtajana sekä mahdollisuuksien mukaan sähkölaitteiston käytönjohtajana. Kyseisessä työtehtävässä on toiminnan kasvaessa mahdollisuus edetä esimiestehtäviin.

Vaihtelevien työkohteiden vuoksi ajokortti on välttämätön tehtävässä.

Odotamme sinulta alan ammattikoulutusta ja tarvittavia pätevyyksiä sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet alasi ammattilainen ja se välittyy asiakaslähtöisenä ja laadukkaana työnjälkenä sekä vastuullisena jokapäiväisenä kiinteistökohteiden sähköjärjestelmien kehittämisenä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!